Seipään palvelut

Yrityksille

Yrityksenne voi tilata meiltä täyden palvelun tapahtumia ja toimintaa! Räätälöimme yrityksellenne sopivan kokonaisuuden joko Seipään omiin tiloihin, tai varaamaanne tilaan.

Voitte varata joko koko ravintolan käyttöönne, tai kotoisan saunaosaston (24 hlö) Löyly-kabinetilla ja terassilla, tai erillisen kabinetin (24 hlö).

Ravintolasta löytyy screenit esimerkiksi kokoustarpeisiin. Hauskanpitoon taas löytyy runsaasti pelejä ravintolan täydeltä. Koko ravintolaan mahtuu kerrallaan yli 200 henkilöä.

Pitopalvelumme kautta voitte tilata Seipään herkullisia ruokia, tai voimme antaa valmiita menuehdotuksia tai tehdä kokonaan oman näköisenne illallisen! Me hoidamme halutessanne kaiken ideasta loppusiivoukseen.
 

Yksityisille

Meiltä voit tilata täyden palvelun tapahtuman ja toimintaa! Oli sitten kyseessä tasavuosijuhlat, polttarit tai intiimi juhlistaminen perheen kesken, me räätälöimme juuri sinulle sopivan juhlan!

Voimme järjestää juhliisi myös erilaista ohjelmaa, esimerkiksi ohjatun 5-ottelun Seipään pelien parissa hauskoine palkintojenjakoineen, olut-, viini- tai viskitastingin tai vaikka laudefilosofiaa itse Sauna-Timon kertomana.